Spelmanns Toft 32, 6720 Fanø

Charmerende villa midt i Fanøs smukke klitlandskab, nem mulighed for at udvide boligarealet

Med attraktiv og pragtfuld beliggenhed, placeret tæt på byen med samtidig midt i Fanøs smukke natur, og med legeplads og fodboldbane som nærmeste nabo, udbydes nu denne nybyggede villa fra 2009.

Det omkringliggende klitlandskab er fredet, og kan bl.a. nydes ved gåture til de mange naturoplevelser som alt sammen er indenfor gå- og cykelafstand.

Fanø er blevet et utroligt populært sted at bosætte sig, idet man her har en skøn ro, flot natur, men stadig med kort afstand til Esbjerg. Således kan man sagtens bosætte sig på Fanø, og have arbejde på fastlandet.

Ejendommen er super flot bygget, og fremstår med høj taghældning, og således vil det her være nem mulighed for hurtig at udvide boligarealet til omkring 160 - 170 m2. (man skal naturligvis søge de fornødne myndigheder om tilladelse). På nuværende tidspunkt fremstår boligen flot og moderne, og med en skøn indretning, samt gulvvarme overalt.

Boligen indeholder: Entré med klinkegulv. Tilstødende stort bryggers med vaskemaskine og tørretumbler. Stort badeværelse med bruseniche og lyse klinker. Godt værelse med faste skabe. Skønt køkken/alrum med klinkegulv, samt flotte hvide elementer, og udgang til dejlig sydvendt terrasse. Fra køkkenet er der adgang til hyggelig og lys stue. Soveværelse med skabe og med adgang til badeværelset.

På små 5 min. nåes Fanø skole, indkøb samt sportshallen. Børnehave, "Fanø Bad", færgen samt Kikkebjerg mv. er ligeledes i kort afstand fra huset.

En ejendom der absolut er et besøg værd, hvis man ønsker en nyere villa med attraktiv beliggenhed på skønne Fanø.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.