Junivej 28, 6705 Esbjerg Ø

Fantastisk beliggenhed nær skolen i Andrup, 253 m2 i etageareal

Nu udbydes denne enestående mulighed for at erhverve sig dette velpassede hus i det børnevenlige Andrup.

Huset er beliggende for enden af blind lukket villavej, og direkte op mod skolestien som fører direkte til skolen på få minutter.

Boligen er indrettet på nuværende tidspunkt med en meget brugbar kælder, samt velholdt stueetage. Man har dog som en ekstra bonus, meget nemt ved at udnytte 1. salen, idet det stort set er forberedt af nuværende ejer, både med altan i gavlenden, samt fast gulv osv. på hele 1. salen. Netop derfor har man nemt ved at få omkring 253 m2 i brugbare etagemeter.

Endvidere idet der er kælder, burde det være ganske nemt at flytte køkkenet, og etablere et dejligt køkken/alrum i åben forbindelse til stuen og lave et ekstra værelse og badeværelse der hvor køkkenet/alrummet er i dag.

Boligen indeholder:

Entre. Gæstetoilet. 2 dejlige stuer, den ene i forskudt niveau. Soveværelse med skabe. Dejligt køkken med god spiseplads, herfra er der nedgang til kælderen.

Kælder:
Meget god og funktionel kælder, med god loftshøjde. 3 store og gode disponible rum. Pænt badeværelse med bruseniche. Viktualierum. Bryggers.

Tilhørende skøn og solvendt have, med hyggeligt drivhus, samt tilhørende muret garage.

Bestil en fremvisning af dette dejlige hus med mange af muligheder.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.