Kastanievej 31, 6710 Esbjerg V

Utrolig velholdt og rummelig villa i Fovrfeld

I Fovrfeld med kort afstand til indkøb, Dyreskoven og skolen, hvor man kan cykle uden at skulle krydse trafikerende veje, ligger denne skønne 1 plans villa med dejlig lukket have.

Ejendommen er beliggende meget centralt så man nemt kommer til både skøn natur, stranden i Sædding, indkøbscentrene i Gjesing og centrum i byen. Der er desuden gode stisystemer rundt til det hele. Ejendommen er utrolig velholdt og løbende moderniseret.

Indeholder:
Entre. Lækkert lyst køkken/alrum med HTH elementer, god spiseplads og stor åbning til stuen. Skøn stue med masser af plads. Her er både spisestue og pejse-/opholdsstue med udgang til solvent terrasse. I stuen har en nogle steder bibeholdt den rå murstensvæg, som skaber et hyggeligt udtryk. Pænt gæste badeværelse med bruseniche og gulvvarme. To gode værelser med fast skab. Kontor/påklædningsværelse ligeledes med skabe. Stort dejligt og rummeligt soveværelse med faste skabe. Flot lyst badeværelse med både bruseniche, badekar og gulvvarme samt udbygget karnap som giver et godt lysindfald. Baggang/bryggers med plads til vaskemaskine.

Endvidere stor fin carport med plads til affaldsspandene og adgang til godt værksted, hvor der er ekstra fryseplads. Haven byder på flere gode og solvente terrasser, gode frugttræer og en særdeles hyggelig overdækket terrasse.

En ejendom der absolut er et besøg værd, hvis man ønsker at bo centralt i Fovrfeld med natur og by lige i nærheden.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.