Højtoftevej 13, 6700 Esbjerg

Flot velholdt 1 plans villa i attraktivt kvarter

Med god beliggenhed i Højvangs Kvarteret, tæt ved skole og indkøb og i cykelafstand til centrum, sælges denne rummelig og velholdte villa.

Ejendommen fremstår flot vedligeholdt, dejlig lys og med mange muligheder. Ejendommen har en afdeling med egen indgang som nemt kunne bruges til noget liberalt erhverv elle hvad kreativiteten måtte byde på.

Indeholder:
Indgang/baggang med super flotte travertinergulv med gulvvarme, pæne hvide elementer fra HTH og med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort værelse med trægulv og hvor man har direkte adgang til endnu et værelse med egen indgang. Pænt lyst badeværelse med gulvvarme og hvide klinker. Dejligt stort køkken i åbent forbindelse til alrum.
I køkken samt alrum er der flot travertinergulv og udgang til terrasse. Spisestue med mulighed for at lave et ekstra værelse.
Forældreafdeling med stort soveværelse med faste skabe og trægulv og med udgang eget badeværelse med både badekar, bruseniche og gulvvarme.
Rummelig og lys opholdsstue med trægulv, brændeovn og udgang til haven. Fra stuen er der adgang til separat afdeling med værelse og gæstetoilet. Her er det kun fantasien der sætter grænser for udnyttelsen heraf.

Ejendommen er beliggende med skøn lukket og ugenert have.

En ejendom der absolut er et besøg værd, hvis man ønsker masser af plads og en attraktiv beliggenhed.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.