Svendsgade 54, 6700 Esbjerg

Charmerende villa i Esbjerg midtby - ialt 146 etagemeter

Her udbydes nu charmerende byhus med særdeles attraktiv beliggenhed i centrum af Esbjerg. Ejendommen ligger med få minutter til gågaden, tæt ved indkøb, skoler og det pulserende byliv.

Ejendommen er løbende blevet renoveret og er meget veludnyttet. Der er bl.a. skiftet vinduer på for- og bagside af huset i 2020/2021 samt omfuget på bagsiden.

Indeholder:
Entre, hvor man har trappe ned til kælder. Super fint køkken fra 2005 som er i åbent forbindelse med alrummet og stuen. Køkkenet er med klinkegulv og i alrum/stue er der flot trægulv. Fra stuen er der udgang til mindre, men hyggelig udestue. Badeværelse med bruseniche. Godt soveværelse med faste skabe og ligeledes med trægulv.

Kælder:
Egen indgang. To store og gode disp. rum, hvor man har mange muligheder for kreativitet. Vaskerum med plads til vaskemaskine og tørretumbler. Badeværelse fra 2008 med bruseniche og gulvvarme.

Til ejendommen hører hyggelig sydvestvendt have med terrasse, hvor der er rig mulighed for at nyde solen. En nem og overskuelig have, da grunden har et areal på kun 311 m2.

En ejendom med mange muligheder og med fantastisk beliggenhed.

Skal ses - book en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.