Kornvangen 36, 6705 Esbjerg Ø

220 renoverede etagemeter i en moderne og tidsløst materialevalg

Nu udbydes denne super veludnyttede bolig, her er 140 kvm. i stueplan og hele 80 kvm. kælder.

Begge etager er løbende renoveret og her er bl.a. skiftet tag i 2011, der er etableret genvex anlæg for at optimere indeklimaet og foretaget en gennemgående indvendig renovering med bl.a. køkken og bad, der ligeledes er fra 2011.

Kælderen er højloftet og med store vinduespartier som dermed skabe lyse og velfungerende disponible rum. Kælderen har været indrettet som frisørsalon, hvorfor der i denne ejendom også er mulighed for den selvstændige der ønsker at have bolig og erhverv i samspil med hinanden.

Boligen indeholder:

Stor rummelig entré. Gæstetoilet med gulvvarme. Stilrent badeværelse med stor bruseniche, væghængt toilet og gulvvarme. 2 gode værelser. Moderne HTH køkken i åben forbindelse til stuen. I køkkenet er der gulvvarme samt masser af skabsplads. Stor indretningsvenlig stue med et dejligt lysindfald fra det store vinduesparti ud mod haven. I stuen er der mulighed for at reetablere et værelse, såfremt man måtte ønske dette. Soveværelse med faste skabe. Baggang med et stort opbevaringsskab og med trappe ned til kælderen.

Tilhørende stor og muret garage med automatisk porthejs.

Endvidere tilhørende skøn lukket have med god terrasseareal.

Denne fine bolig kan nu blive jeres nye hjem.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.