Sneumvej 9, 6731 Tjæreborg

Indflytningsklar mindre villa i Tjæreborg

Centralt beliggende i Tjæreborg med gå afstand til Super Brugsen, skole og idrætsfaciliteter, ligger denne fine villa med solvendt have og rigtig stor garage med elektrisk porthejs.

Ejendommen er godt indrettet og har mange muligheder, og man bor billigere her, end hvis man skulle bo til leje. Alle vinduer er skiftet i 2003/2004.

Indeholder:
Entre. Godt værelse/kontor med trægulv. Stort rummelig soveværelse med faste skabe og bøgeparketgulv under tæpperne. Pænt badeværelse med bruseniche og gulvvarme. Dejlig stue med brændeovn og godt lysindfald fra det store vinduesparti mod haven, hvor man også har udgang til terrassen. Her er ligeledes bøgeparketgulv under tæpperne. Pænt køkken med HTH elementer, ny emhætte fra 2022 og Smeg gaskomfur. Her er plads til spisebord, så man kan side og hygge i køkkenet. Her er der mulighed for at åbne op ind til stuen, hvis man ønsker et køkken/alrum. Fra køkkenet er der adgang til baggang/bryggers, hvor man har indgang udefra samt plads til vaskemaskine og tørretumbler. Fra baggangen er der direkte adgang til den store skønne garage, så man kan gå tørskoet ind, når man har været ude at handle. Garagen byder på mange anvendelsesmuligheder, såsom krea-rum, hobbyrum eller hvad man ellers kunne ønske sig. Fra garage er der udgang til haven.

Flere skønne terrasse-arealer, og en have hvor man kan nyde solen i løbet af hele dagen.

En ejendom der absolut er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.