Grønningen 30, 6700 Esbjerg

Fuldstændig enestående villa med et etageareal på 293 m2

Beliggende skønt og højt i Højvangskvarteret med kun få hundrede meter til Nørreskoven og rekreative områder, nær god skole og fine indkøbsmuligheder, udbydes nu denne helt igennem fantastiske flotte villa.

Her har man renoveret huset med sans for de unikke detaljer. Endvidere har man haft ekstrem meget fokus på høj kvalitet, og der er bl.a etableret gulvvarme i hele stueetagen.

Billederne her snyder ikke, dette er en bolig med "kant".

Indeholder følgende:
Præsentabel entre med flotte klinkegulve. Gæstetoilet. Fantastisk køkken/alrum i åben forbindelse til stuen, her er der pålagt super flot sildebensparket i egetræ. Køkkenelementer fra det eksklusive Hanstholm køkken, hårdehvidevarerene er specielt udvalgt fra SMEG og står i utrolig flot kontrast til køkkenelementerne.
Stue med udgang til den smukke forhøjet terrasse/altan, hvorfra man har et skønt udkig over både Højvangskvarteret, men bestemt også det smukke anlagte have. Fra stuen er der åben nedgang til kælderniveau.
Lækkert badeværelse med det smukkeste fritstående dråbeformet og helstøbt badekar, stor bruseniche, og klinkevalg i høj og stilfuld kvalitet. Børneværelse. Skønt soveværelse med adgang til stort walk in closet. Bryggersrum.

Kælderniveau, hvor der fra 1/2 delen af kælderen er direkte udgang til skøn terrasse med ude pejs. Oprindeligt badeværelse, men med super flotte klinker som er blevet retro. Disp. rum.

Tilhørende dobbelt garage.

Bestil en fremvisning af denne super flotte villa, du bliver IKKE skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.