Ahornvænget 30, Hjerting, 6710 Esbjerg V

Skøn beliggenhed på lukket vænge i Gl. Hjerting

Med naturen lige om hjørnet og på attraktiv adresse i Gl. Hjerting, finder man denne meget flotte og vedligeholdte ejendom i et plan. Her er skønne udearealer med dejlig pergula, hvor man kan nyde sommerdage- og aftener.

Ejendommen er løbende moderniseret igennem de senere år, så den står indflytningsklar. Meget børnevenlig beliggenhed på lukket vænge.

Indeholder:
Bryggers fra 2015 med pæne hvide elementer fra HTH, vaskemaskine og tørretumbler gemt fint af vejen i skab - her er god plads. Lækkert stort køkken/alrum fra 2018 med elementer fra Vordingborg. Fra alrummet er der direkte og åbent forbindelse til rummelig stue med trægulv og udgang til solvendt terrasse. Pænt gæstetoilet med bruseniche og gulvvarme. Lyst velholdt badeværelse med gulvvarme, badekar og bruseniche. 4 dejlige store værelser alle med masser af skabsplads og trægulv. Der er hvidmalede trælofter i hele huset.
Haven er enkelt anlagt og med dejlig stor træterrasse, hvor man er meget ugenert.

Ejendommen er blevet hulmursisoleret i 2011 og vinduer og yderdøre er skiftet i hele huset i 2005/2008 - så sælger har passet godt på ejendommen. Desuden er der garage med elektrisk porthejs og stort redskabsskur.

En god gedigen ejendom med rigtig gode kvadratmeter i skønt område. Vil man nyde naturen i Marbæk eller ved vandet/stranden i Hjerting, er man blot få minutter derfra.

Ejendommen skal opleves - book en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.