Præstevangen 18, Bryndum, 6715 Esbjerg N

Gennemrenoveret skøn villa i Bryndum med naturen som nabo

Med absolut attraktiv beliggenhed i Bryndum sælges denne meget flotte og gennemrenoveret villa med alt det en familie har brug for.

Ejendommen har i 2012 fået en tilbygning, så man i dag har forældre- og børneafdeling adskilt. I 2012 er der ligeledes etableret gulvvarme i hele huset, vinduerne er skiftet løbende og der er nyt engoberet tegltag fra 2016 med nyt undertag.

Indeholder:
Entre/bryggers med store klinker og opgang til loftet. Lækkert køkken med flotte elementer fra Svane. I køkken/alrum har man fået lavet stort elektrisk ovnlysvindue, som giver rummet et fantastisk lysindfald. I åbent forbindelse med alrummet ligger stuen.
Teenageafdeling: Kontor med skabe. Pænt lyst badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine og tørretumbler. 2 gode store værelser med tæppe.
Forældreafdelingen byder på stort soveværelse med tæppe og udgang til terrassen samt direkte adgang til lækkert badeværelse som emmer af wellness. Her er både bruseniche, hængetoilet og fritstående flot badekar.

I hele huset er der gipslofter og spot. Dejlig solvendt og lukket have, som grænser op til natur og marker. Der er stor garage med elektrisk porthejs samt stort rummeligt skur med rigtig god plads.

Bagved huset ligger en fælles legeplads for de omkringliggende beboer som flittigt bliver brugt og der er ligeledes godt naboskab.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.