Plutovænget 16, 6710 Esbjerg V

Gennemført kvalitetsvilla fra 2021

Står du og overvejer et nybygget hus, men ikke kan overskue byggeprocessen er her mulighed for at erhverve sig et lækkert hus opført i bedste kvalitet og med de fineste detaljer. Ejendommen er beliggende i det børnevenlige Sønderris med gode stisystemer til skole og indkøb.

Ejendommen er opført i 2021 med øje for kvalitet og moderne løsninger, som enhver børnefamilie vil sætte pris på. Her er stor fin garage samt carport.

Indeholder:
Dejlig stort bryggers med skabsvæg og klinker. Fra bryggers kommer man til husets børneafdeling med to gode værelser og flot badeværelse. Stort lækkert køkken/alrum med ovenlys vindue, alt i hårde hvidevarer og et fedt viktualierum. Der er ligeledes indbygget alkove/bænk med panelvæg, super hyggelig. Fra alrummet er der adgang til endnu et værelse samt udgang til solvendt terrasse. Stue med godt lysindfald og udgang til haven. Forældreafdeling med værelse/kontor, rummeligt soveværelse med skabsvæg og stort badeværelse med både kar og brus. Rigtig flot.

I hele huset er det elementer fra Svane, troldtektlofter og gulvvarme. Der er desuden genveksanlæg og ekstra isolering på loft. Haven bliver anlagt med græs og har god solvendt terrasse med ekstra overdækket terrasse. Haven er afgrænset med corten stål.

Så søger du et nybygget hus i høj kvalitet og med moderne planløsning, er dette måske huset for dig.

Ring for en uforpligtende fremvisning - skal ses!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.