Umanakvej 105, 6715 Esbjerg N

Indflytningsklar familievilla med god beliggenhed

Med børnevenlig beliggenhed på lukket vej i Gjesing sælges her rummelig familievilla i 2 plan. Ejendommen står indflytningsklar med moderne indretning og nyere køkken.

Fra ejendommen er der gode stisystemer til skole, indkøbsmekka og byen og offentlig transport er lige i nærheden.

Indeholder:
Bryggers med skabsplads og klinker med gulvvarme. Flot lyst køkken fra 2019 med elementer fra Kvik, trægulv og i åbent forbindelse til stuen. Dejlig stor og rummelig spise- og opholdsstue med godt lysindfald og udgang til haven. Her er mulighed for hyggelig læsekrog eller andet kreativt. Stort badeværelse med bruseniche, lyse klinker og gulvvarme. Her er plads til vaskemaskine og tørretumbler. Stort værelse/kontor med laminatgulv. Soveværelse med trægulv og skabsvæg.

1. sal: Stor repos hvor der er mulighed for fællesrum, krea-rum eller spillerum. To rigtig gode og store værelser i hver sin gavl, det ene med tæppe og det andet med trægulv. Lyst badeværelse med lyst inventar og bruseniche. Mindre værelse/kontor.

Der er i hele huset skiftet vinduer i 2016. Desuden har man carport og super godt redskabsrum. Solvendt have med flere skønne terrasser og rig mulighed for leg og boldspil.

Hvis det kunne være det nye hjem for jer, så bestil en uforpligtende fremvisning og kom med ud at se det dejlige hus.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.