Parkvej 98, 6710 Esbjerg V

Kvalitetsvilla med skønne udearealer i Fovrfeldt

Med central placering i Fovrfeldt og med ganske kort afstand til Rema, Nørreskoven, skolen samt vandet, får man her en gedigen og velholdt villa med de skønneste udearealer. Ejendommen byder på mange muligheder, hvor man også kan sætte sit eget kreative præg, hvis man ønsker dette.

Ejendommen er opført i røde sten med K21 tegl, vinduerne er skiftet i 1996 og den udendørs pool bliver opvarmet ved hjælp af fjernvarme, kan evt. kobles på solcelleanlægget.

Indeholder:
Entre. Værelse med tæppe. Rummeligt soveværelse med skabe. Badeværelse med lyse klinker og bruseniche. Pænt velholdt køkken med spiseplads. Stor lys stue med udgang ud til terrassen og haven. Spisestuen er med tæppe. Opholdsstue med travertingulv og brændeovn. Man kan evt. slå disse to stuer sammen eller flytte køkkenet ind i stuen og lave køkken/alrum med udgang til den skønne have. Der er mange muligheder.
Kælder: Teknikrum. Stort pænt badeværelse med bruseniche og plads til vaskemaskine. Stort brugbar disponibelt rum som evt. kan opdeles. Ligeledes er der stort fællesrum med poolbord. Fra kælderen er der opgang til haven.

Haven er lukket med en meget flot og velholdt swimmingpool som kan opvarmes til ca. 28 grader, desuden er der en hyggelig have udover med flere lækroge og terrasser. Her er der rig mulighed for at nyde solen fra den står op til den går ned.

Ejendommen er helt lukket ud til vejen fra haven af. Der er låge så man kan køre helt ind eller holde flere biler parkeret ved ejendommen. Der er desuden garage og redskabsskur.

Skal absolut ses.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.