Fridtjof Nansens Vej 88, 6715 Esbjerg N

Skøn beliggenhed i Gjesing

Med god beliggenhed i Gjesing, tæt ved stisystemer, Bilka, Esbjerg Storcenter og andre indkøbsmuligheder sælges denne super flotte og indflytningsklare villa i et plan.

Ejendommen er løbende renoveret og fremstår med moderne planløsning, lys og uden spildplads. Vinduer og indvendige døre er skiftet, så en rigtig skøn villa.

Indeholder: Bryggers med grå klinker og gulvvarme, god bordplads og plads til vaskemaskine og tørretumbler. Lækkert køkken med alt i hårde hvidevarer og i åbent forbindelse til stuen. Godt lysindfald. Stuen er i forlængelse med køkkenet og her har man både spisestue og opholdsstue, begge meget rummelige, så der er god plads til familiesammenkomster. Stuen har stort vinduesparti mod haven som giver et fantastisk lys og skøn udsyn til haven/terrassen. I den tidligere forgang er der etableret viktualierum. Pænt og moderne badeværelse med bruseniche og hængetoilet samt gulvvarme. Stort rummeligt soveværelse med skabe og udgang til haven. Værelse ligeledes med skabe. I hele huset er der troldtektlofter med spot.

Der er desuden dejlig lukket have med solvent terrasse og gode redskabsrum. Ved indgangsdøren har man overdækket terrasse, så man kan gå tørskoet fra carport og ind.

En meget flot og præsentabel villa i Gjesing Nord med alt hvad man behøver indenfor kort afstand.

Book en uforpligtende fremvisning på denne fine villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.