Strandvejen 61B, 1. 203., Fanø Bad, 6720 Fanø

Super flot 3 værelses ferielejlighed på Fanø med mulighed for god lejeindtægt

NB. Der er alene i hele feriekomplekset 8 lejligheder som nærværende lejlighed hvor man har 2 soverum og stue. Her har man således super god mulighed for udlejning idet man netop kan sove flere i lejligheden.

Super flot og velholdt ferielejlighed med dejlig altan. Her er der udsigt til det skønne fælles areal med poolområde, samt udsigt til Vesterhavet fra indgangssiden.

Nu udbydes denne skønne ferielejlighed, med dejlig beliggenhed, ved en af Danmarks bedste badestrande, som er lige udenfor døren, samt tennisbaner, restauranter og golfbanen indenfor få hundrede meter.

Her er gode parkeringsforhold, cykelkælder samt vaskerum. Endvidere er her masser af aktiviteter, her er nemlig udendørs- og indendørsswimmingpool, sauna, legepladser, grillplads og aktivitetsrum.

Alt dette gør, at denne ferielejlighed udgør et dejligt sted, at afholde sin ferie. Men samtidig gør det også lejligheden til en god investering, idet der er rig mulighed for udlejning, såfremt dette måtte ønskes.

Pt. er lejligheden er tilmeldt udlejning ½ delen af året, og nuværende ejer har en meget fornuftig lejeindtægt.

Denne skønne bolig indeholder følgende:

Entre med garderobeplads. 2 gode værelser med skabe (der er mulighed for opredning til yderligere 2 personer i stuen, og samlet er der dermed 6 sengepladser). Pænt og nydeligt badeværelse. Indretningsvenlig lys stue og køkken i samlet rum. Her er god plads til både spiseplads samt sofaarrangement. Endvidere udgang til den meget store altan. Herfra kan man sidde og betragte livet ved poolen men stadig sidde ugeneret på altanen.

Ved indgangssiden kan man nyde udsigten over legepladsen, men også til stranden og Vesterhavet. Her kan du erhverve dig, en feriebolig hvor du kan nyde din ferie, idet alt det der skal vedligeholdes udvendig påhviler ejerforeningen, så her kan du holde ferie med god samvittighed.

Fanø er en fantastisk ø, hvor man har noget fantastisk flot natur, endvidere er der gode færgeforbindelser hertil og alene 12 min. sejllads herfra, kan man besøge Esbjerg.

Beliggende i god og velorganiseret ejerforening.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.