Strandbygade 6, 6. 40., 6700 Esbjerg

Super lækker luksus lejlighed på 206 m2, med stort terrasseareal og udsigt til Fanø

Med fantastisk og eftertragtet beliggenhed i midtbyen, få meter fra gågaden, og med fantastisk udsigt til Fanø og over havnefronten udbydes nu denne eksklusive lejlighed på 206 m2.

Endvidere tilhørende ikke mindre en 2 stk. indvendige parkeringspladser samt et kæmpe kælderrum på 29 m2. Derudover brugsret til stor tagterrasse med fantastisk udsigt over havnen og fanø.

Denne flotte lejlighed er beliggende i ekstrem populær ejendom i midtbyen med elevator, flot trappeopgang, professionel administration osv.

Indeholder:

Entre med dørtelefon med kamera, og garderobeplads. Soveværelse med skabe. Pænt badeværelse. Ekstra værelse med skabe. Flot og stort badeværelse med pæne klinker med varme og god skabsplads. Bryggersrum med installation til vaskemaskine og tørretumbler. Super lækkert køkken/alrum med pæne hvide elementer, udgang til stor altan. Herfra er der fantastisk udsigt både til vandet og Fanø, men også op af Havnegade og det grønne miljø. Stor og indretningsvenlig stue. Stort kontor/værelse.

Man kan fra lejlighedens etage køre direkte med elevatoren til parkeringsområdet, således at man kan komme tørskoet og ugeneret til og fra lejligheden.

Helt exceptionelt er der endvidere mulighed for tilkøb af endnu en P-plads på det udvendige P-område, således har man god plads også til gæster.

Denne flotte og sjældent udbudte lejlighed kan nu blive din.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.