Degnevangen 6, Bryndum, 6715 Esbjerg N

214 m2 i etageareal i børnevenligt kvarter, og med nyt tag fra 2017

I Bryndum med skøn beliggenhed og tæt på natur, sælges denne spændende villa med cykelafstand til skole, institutioner og indkøb. Ejendommen er med sine forskudte plan attraktiv i mere end en forstand, da kælderen her bliver en mere integreret del end en kælder ellers er.

Ejendommen fremstår generelt velpasset og har fået nyt sort engoberet tegltag på i 2017.

Indeholder:
Bryggers med plads til vaskemaskine. Soveværelse med skabe. Kontor/værelse. Pænt badeværelse med lyse elementer, gulvvarme og bruseniche. Gæstetoilet med gulvvarme. Hall med trapper ned til kælder. Stor rummelig stue med udgang til terrassen og haven. Fra stuen er der få trin op til spisestue/opholdsstue som har udgang til forhøjet solvendt terrasse. Stort velholdt køkken med god spiseplads, men man har også mulighed for at åbne op ind til stuen, hvis man ønsker køkken/alrum.

Kælder:
Ejendommen har høj kælder, så man føler ikke man går ned i en kælder, da den blot er med forskudte trin fra stueplanen. Her har man to gode store rum med store vinduer ud til haven. Der er endvidere viktualierum for enden af gangen.

Udenoms arealerne er velpasset og her får man både overdækket terrasse, køkkenhave, terrasse, stort værksted som ligger i forbindelse med bryggers samt carport. Stor bred indkørsel med plads til flere biler, trailer mm.

En ejendom der skal ses - book en fremvisning og kom ud at se denne spændende villa.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.