Grønnegade 10, 6700 Esbjerg

Flot Harald Peters villa i midtbyen, ca. 260 m2 i etageareal.

FANTASTISK byhus tegnet af arkitekt Harald Peters i en meget god prisklasse. 


Boligen har et etageareal på ca. 260 m2, og kan således rumme den store familie, 2 familier eller dem der ønsker også at bruge noget af huset til udlejning. Mulighederne er mange.


Boligen er beliggende i indre bymidte og herfra er der meget kort afstand til blandt andet shoppingscenteret Broen, og det smukke Esbjerg Torv.


Udvendig har huset en hyggelig solvendt have og terrasser. Desuden har man et super godt udhus/værksted eller opbevaringsmuligheder til blandt andet motorcykel eller lign. Derud over er der opført et rigtig godt anneks eller "Tiny House". Alle vinduer og døre, samt taget og husets fuger er fornyet af nuværende ejer i deres ejertid. Desuden er der foretager separat kloakering. Husets rammer er derfor i virkelig god stand.


Boligen indeholder følgende:


Entre med flot gammel trappe til 1. sal. Dejligt stort køkken/alrum med åben forbindelse til stue. Der er fra alrummet udgang til lukket terrasse/havestue. Soveværelse. Toilet.


1 salen indeholder:

Store gode værelser, hvor der er nem mulighed for at lave 3 reelle store værelser, hvoraf det ene har adgang til stor hems på ca. 32 m2. Badeværelse med bruseniche.


Kælder:

God kælder der er gravet ud, og man har derfor i stort set det hele fået en rigtig god loftshøjde. Der er 2 store disp. rum, og et badeværelser. Gulvvarme. Desuden er der et køkken/bryggersrum. 


Denne store flotte Harald Peters i midtbyen kan nu blive jeres nye byhus.


Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.