Jupitervænget 71, 6710 Esbjerg V

225 m2 bolig i det attraktive Sønderris, og med beliggenhed ud til grønne arealer

I det børnevenlige Sønderris udbydes nu denne store familievilla på 225 m2 i boligareal, og med en meget god muret garage på 35 m2.

Boligen fremstår super fin og i god vedligeholdt stand. Man har endvidere 2 nye badeværelser fra henholdsvis 2020 og 2021, samt har hele huset fået skiftet vinduer til træ/alu i 2020.

Sønderris er et fantastisk børnevenligt område i Esbjerg, hvor der er god skole, daginstitution, gode indkøbsmuligheder, gode busforbindelser, samt et fantastisk stisystem, som gør det dejligt sikker at færdes. Denne bolig er endvidere beliggende ved et stort grønt område som nabo, hvilket gør denne beliggenhed ekstra attraktiv.

Så drømmer du om en lækker bolig i det attraktive Sønderris, kan denne nu blive din.

Denne skønne bolig indeholder følgende:

Lys og præsentabel entre. 3 store værelser, som kan bruges som børneafdeling, og har man små børn kan det ene store værelse være soveværelse, så længe man vil være på samme etage. Flot nyere badeværelse med både bruseniche samt badekar. SKØNT køkken/alrum med fantastisk lysindfald gennem de store vinduer, herfra er der endvidere udgang til dejlig ugeneret have og terrasse arealer. Pænt køkken med masse af skabsplads. I alrummet er der trappe til 1. sal. Dejlig lyst bryggers.

Mega hyggelig og veldisponeret 1. sal, med skøn stue og brændeovn. Udgang til dejlig overdækket altan/terrasse, hvorfra der er den fineste udsigt til grønne arealer. Rummeligt værelse med trappe til hems. Flot nyere badeværelse med flotte velvalgte klinker samt bruseniche med glasvæg. Stort soveværelse med tilstødende ekstra værelse, som ville være perfekt til walk in closet.

Der er tilhørende til huset meget fin muret garage med høj taghældning som fuldender husets udseende, samt dejlig have og gode terrassearealer.

Dette er virkelig en SKØN bolig med masse af gode m2.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.