Kronprinsensgade 79, 6700 Esbjerg

Fantastisk byhus i Kronprinsensgade

Beliggende skønt i hjertet af Esbjerg midtby, udbydes nu dette smukke dobbelthus.

Huset er siden 2008 blevet total renoveret, her har man løbende været igennem en stor renovering både udvendig, indvendig, samt i haven. Dette gør at man i dag har en fuldstændig indflytningsklar bolig i et meget attraktivt område i midtbyen.

Der er gode parkeringsforhold, og skulle man ønske at gøre denne endnu større er der nem mulighed for dette.

Dette smukke byhus indeholder pt. følgende:
Præsentabel entre med stilfuld trappe til 1. sal. Skønt køkken/alrum med flotte trægulve, pæne køkkenelementer, samt direkte udgang til den hyggelige have. Der er fra alrummet åben forbindelse til SKØN stue med trægulv. Midt i mellem køkken/alrum og stue er der installeret veletableret godkendt brændeovn. I alle stuer er der dejligt højt til loftet , samt mange vinduer der giver boligen skønt lysindfald.

1. sal:
Rigtig god 1. sal, hvor man har gode kviste som gør at man ikke mærker ret meget til skråvægge.

Indeholder:
2 rigtig gode børneværelser med trægulv. Stort soveværelse med skydelågsskabe. Stort og flot badeværelse med stor bruseniche og gulvvarme.

Der er fra 1. salen rigtig god trappe til 2. sal. Her finder man et fuldstændig istandsat fantastisk rum med masse af lys, trægulve osv. Dette rum er ideel til fx. kontorplads, eller lign.

Kælder:
Meget fin renoveret kælder. Her er gode opbevarings muligheder, samt meget fint bryggersrum.

Tilhørende er der den skønneste oase af en have. Haven er super fin anlagt, og man har skønne terrasse arealer så der både er mulighed for sol og skygge.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.