Ingemanns Alle 127, 6700 Esbjerg

Spændende villa med forskudte plan, delvis loft til kip. Etageareal på 197 m2

Beliggende dejligt og attraktivt på Ingemanns Allé med kort afstand til Rørkjær Skole og indkøbs muligheder, samt centralt i forhold til midtbyen, ligger denne skønne villa i forskudte plan.

Ejendommen har en meget spændende indretning med god fordeling af kvadratmeterne og god udnyttelse. Der er lækkert gårdmiljø og solvendt have.

Boligen indeholder:

Entré. Pænt lyst Kvik køkken med trægulv og vandskurede vægge, forhøjet spisestue med kig til køkken. Spisestuen er med troldtekt lofter og god størrelse. Badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Værelse/garderobe med udgang til haven samt indgang til soveværelse, skabsvæg. Soveværelse med gulvvarme. Badeværelse med italienske klinker, gulvvarme og bruseniche.

Tilbygning:

2 rigtig gode værelser med gulvvarme, hvor der er hems over, hvor man kommer op fra stuen. Hemsen er i en stor og rummelig størrelse som giver dette rum mange anvendelses muligheder. Stor rummelig stue med loft til kip, og med udgang til haven/terrassen. I stuen er der også italienske klinker og troldtekt lofter, rigtig flot. Tilbygningen er fuldmuret.

Kælder:

Meget funktionel og praktisk kælder med åben nedgang. Indeholder: Vaskerum/bryggers samt værksted/stort depotrum. Egen indgang.

En spændende villa der absolut skal ses, som står indflytningsklar og som rummer alt hvad en familie har brug for.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.