Blichers Alle 23A, 6700 Esbjerg

219 m2 i etageareal, attraktivt på Blichers Alle

Nu udbydes denne store og solide villa i Digterkvarteret.

Her får man udover et fantastisk solidt hus, et meget stort etageareal på 219 m2, og ikke mindre end 4 toiletter i huset. Her er super gode muligheder for at have en forældreafdeling i god afstand fra teenagerafdelingen.

Boligen er beliggende attraktivt og med gåafstand til midtbyen. Herfra er man på ganske kort tid lige midt i Esbjerg Centrum, Broen, samt er man tilhørende den attraktive Rørkjærskole.

Denne hyggelige bolig indeholder følgende:
Entre med flot gammel trappe til 1. sal. Dejligt og stort køkken med pæne elementer, samt udgang til den hyggelige og overkommelige have og terrasse. 2 skønne og lyse stuer, hvoraf den ene er med brændeovn. Toilet.

1. sal:
En skøn og lys 1. sal med mange muligheder for rumfordeling. Pt. er 1. salen indrettet som en stor forældreafdeling, med rummeligt badeværelse. Stort multirum/forældrestue. Stort soveværelse med walk in closet. Der er dog også mulighed for at lave børneværelser på 1. salen.

Kælder:
God og funktionel kælder med et godt lysindfald. Her er der 2 store disp. rum, som er perfekt til teenageren, samt 2 badeværelser.

Tilhørende er der carport, samt den hyggelige og solrige have med gode terrassearealer.

Bestil en fremvisning af dette hus lige ved midtbyen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.