Lyngvejen 99, st. 7., Havneby, 6792 Rømø

Feriebolig på "West" med PANORAMA-HAVUDSIGT.

Nu udbydes en af de fantastisk beliggende ferieejerlejligheder på "West", Lyngvejen 99 i Havneby. Nr. 7, som ligger med et stenkast fra
Vadehavet.

Vadehavet ligger navn til Danmarks største Nationalpark, og er også optaget på Unesco's verdensnaturarvsliste.

Beliggenheden er helt unik, og lejligheden ligger ca. 600 til 1.000 m fra Havneby med et hyggeligt havnemiljø og spise- og indkøbssteder. Ca. 1½ km fra Rømø Golfbane og ca. 4 km fra Sønderstrand. Fra Rømø Havn kan du også tage færgen til den mondæne tyske ø, Sild. Lejlighederne ligger i to bygninger med 21 lejligheder i hver.

Du har en fantastisk panoramaudsigt til Vadehavet, Rømø Havn og det jyske fastland fra både lejligheden og den østvendte terrasse. Ud over lejligheden medfølger der en andel i en fællesbygning, der bl.a. råder over et fællesvaskeri med 2 vaskemaskiner, tørretumbler og strygemuligheder. Derudover et stort lokale til opmagasinering af bl.a. havemøbler for vinteren. Fællesbygningen indeholder også et festlokale med køkken, service og siddepladser til 60 til 70 personer. Leje kr. 250,- (2022). Ydermere et ekstra værelse med dobbeltseng, sovesofa og badeværelse med bruseniche. Leje pr. nat kr. 100,- (2022).

Lejligheden består af et soveværelse med 2 enkeltsenge og skabe, et badeværelse med bruseniche og fliser på gulv og vægge samt et veldisponeret køkken i åben forbindelse til spise og opholdsstue. Mod øst en flisebelagt terrasse afskærmet af træbeklædning på siderne. Ydermere en flisebelagt terrasse mod vest ved indgangsdøren.

Medlemskab af Ejerforeningen Lyngvejen 99 er pligtigt. Ejerforeningen forestår bl.a. al udvendigt vedligehold inkl. terrassehegn, forsikring af bygning + indbo. Lejligheden er ikke tilmeldt udlejning i 2023. Du kan således frit tage lejligheden i brug.

Bestil en fremvisning af denne skønne lejlighed med fantastisk udsigt

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.