Hjortevej 1, 6715 Esbjerg N

196 m2 etageareal, arkitekttegnet i forskudte niveauer, Gl. Gjesing

Nu står denne gedigne, rødstensvilla klar til overtagelse, og her får du og dine en ideel ramme om familielivet. Villaen byder på mange værelser og store opholdsrum, og med til ejendommen hører også en lukket fantastisk solvendt have, med de skønneste terrassearealer.

Med placeringen på den fredelige villavej Hjortevej - I det attraktive Gl. Gjesing - får I trygge og fredelige omgivelser med nem adgang til skøn natur, alle hverdagens nødvendigheder og cykelafstand til Esbjergs centrum. Der er gåafstand til Nørreskovens frodige friarealer, og børnene har kun en kort cykeltur til VITA Skolen, mens de imponerende faciliteter i Esbjerg Idrætspark også ligger i nem cykelafstand fra adressen.

Villaen er arkitekttegnet, og den ydre ramme er god og gedigen, og indvendig er der en super fin rumfordeling og fantastiske lyse rum, hvor man straks fornemmer at der har været et godt blik for at udnytte de syd- og vestvendte facader ved hjælp af store vinduespartier, som trækker det naturlige lys ind i boligen og giver udsigt til havens grønne flora.

Boligen byder på et areal på 147 m2, og dertil skal lægges en tør, brugbar kælder på 49 m2 - i alt 196 anvendelige etagemeter. Boligen byder velkommen i en indbydende hall, med garderobeplads. Gæstetoilet med ovenlysvindue. SKØNT køkken med flotte hvide elementer, spiseplads, samt åben forbindelse til den meget hyggelige stue. 3 gode børneværelser. Meget funktionelt multirum/kontor eller hvad man ellers måtte ønske. Badeværelse med bruseniche. samt soveværelse med skabe.

MEGET god og funktionel kælder med god loftshøjde. Her er der 2 gode disp. rum, og et meget fint og stort bryggersrum.

Fra den hyggelige stue er der direkte adgang til den sydvendte skønne have og terrasse.

Tilhørende er der meget god og stor carport med tilstødende opbevaringsrum/værksted på 49 m2. Og i forlængelse heraf en super fint overdækket terrasse.

Bestil en fremvisning af jeres nye hjem. I bliver ikke skuffet.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.