Møllekrogen 14, Andrup, 6705 Esbjerg Ø

223 m2 i etageareal, SKØNT og flot renoveret i Andrup

I det skønne og børnevenlige Andrup udbydes nu denne meget store og flot renoveret villa som er beliggende i børnevenlige omgivelser. Endvidere er boligen også beliggende nær skønne grønne områder og fin natur.

Villaen har mange gode m2 til rådighed og boligen ville derfor også være ideel til storfamilien eller en sammenbragt familie.

Man har igennem de senere år renoveret og moderniseret ganske meget på huset, og således at der er en fin rød tråd i gennem hele boligen. Fremhæves kan også at der er solceller på taget. Samt er der etableret gulvvarme i hele husets stueplan.

Indeholder følgende:
Rummeligt bryggers med gode skabe. Stort børneværelse. Stor mellemgang med fin trappe til 1. sal, samt stort vinduesparti der giver dette rum et godt lysindfald. Flot og nyere badeværelse med bruseniche. SUPER flot og lækkert køkken med flotte hvide elementer samt åben forbindelse til hyggelig stue, hvor der også er udgang til haven samt den overdækket terrasse.

1. sal:
SKØN og nyindrettet 1. sal, med lofter til kip med synlige spær. Fantastisk alrum/stue/multirum/kontor eller hvad man ønsker. 3 gode børneværelser. Soveværelse med adgang til super lækkert badeværelse med gulvvarme og håndklædetørre. Fra soveværelset er der desuden adgang til stort walk in closet

Kælder:
Meget fin og lys kælder med rigtig god loftshøjde.

2 gode disponible rum. Stort bryggersrum/vaskerum. Viktualierum.

Tilhørende muret garage samt stort overdækket areal til opbevaring.

Bestil en fremvisning af denne indflytningsklare bolig i børnevenlige Andrup.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.