Fiskenes Kvarter 68, 6710 Esbjerg V

Flot familievilla med nyere badeværelse og bryggers attraktivt i Sønderris

Attraktivt i Sønderris på lukket vænge, med SKØN solvendt have og overdækket terrasse.

Boligen har i stueetagen gennemgået en større renovering, og fremstår nu med lækkert køkken/alrum med flotte hvide elementer og med åben forbindelse til stuen. Endvidere nye gulve i hele stueetagen, samt nyt badeværelse og bryggers alt lavet fra 2020-2022.

Med gåafstand til skole, institutioner og indkøbsmuligheder, ligger huset godt placeret i Sønderris. Området er super attraktivt, og med god grund. I sønderris ligger man nær skøn natur, gode indkøbsmuligheder, og i super børnevenligt område. Her er gode stisystemer, grønne områder og en legeplads lige udenfor ejendommen. Alt i alt et dejligt område væk fra trafikeret vej og i børnevenlige omgivelser.

Indeholder:

Dejligt lyst og nyere bryggers med flotte hvide elementer. Entre. Flot nyere badeværelse med pæne klinker og hvide elementer, samt stor bruseniche. Super lækkert køkken/alrum med flotte hvide elementer og pæne nyere gulve. Der er fra køkken/alrummet udgang til skøn solvendt gårdhave og hyggelig overdækket terrasse. Fra køkkenet er der åben forbindelse til indretningsvenlig stue.

1. sal:

2 gode og hyggelige børneværelser. Stort lyst soveværelse med stort walk in closet (her er der også plads til skrivebord eller lign.) samt udgang til stor og solvendt altan.

Tilhørende carport samt redskabsrum.

EN INDFLYTNINGSKLAR VILLA I BØRNEVENLIGT OMRÅDE!

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.