Kvaglundvej 52, 6705 Esbjerg Ø

Stor villa i et plan med et etageareal på 201 m2 og nyt køkken fra 2022

Velkommen til denne dejlige villa, som er beliggende med cykelafstand til Esbjerg Midtby, og med kort afstand til både Boldersager skole samt til Bakkeskolen.

Villaen er løbende renoveret og senest i maj 2022 hvor man har etableret et super fint og flot køkken med hvide elementer. Der er pålagt ens gulve, samt super fine troldtekt lofter i hele boligen.

Der er gode indkøbsmuligheder i nærheden, samt er der kort afstand til offentlig transport.

Denne indflytningsklare villa indeholder følgende:

Stort og flot bryggers med pæne elementer, mange skabe, samt klinkegulv med varme. Badeværelse med bruseniche samt klinkegulv med varme. Gæstetoilet.
Super flot og rummeligt køkken med fine hvide elementer samt god spiseplads. Meget stort børneværelse. Her er der god mulighed for at lave 2 værelser ud af dette store værelse. Endnu et værelse. Stue med flot laminatgulv, samt ovenlysvindue hvori der er gardiner med motor samt regncensor på vinduet. Stort soveværelse med skydelågsskabe.

Fra stuen er der udgang til MEGET stor og anvendelig udestue med mulighed for både loungeområde samt det medfølgende spabad.

Tilhørende solvendt have og terrasse, hvor man kan sidde ganske ugeneret. der er skærmet godt af ud mod Kvaglundvej, og man bliver derfor ikke generet af trafikken. Dette skal man ud selv og opleve.

Der er tilhørende garage med automatisk porthejs, samt er der ekstrem god parkeringsmulighed på grunden.

Dette er en villa der er både prisvenlig samt fuldstændig indflytningsklar.

Bestil en uforpligtende fremvisning.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.