Møllegårdsvej 16, 6715 Esbjerg N

MEGET fin og løbende renoveret og moderniseret i Gl. Gjesing

Beliggende attraktivt i Gl. Gjesing udbydes nu denne meget flotte villa, som virkelig er blevet plejet og passet, og derfor fremstår fuldstændig indflytningsklar.

Desuden er huset beliggende i smørhullet af Esbjerg, og her er derfor kort afstand til smuk grøn natur i form af Nørreskoven. Kort afstand til indkøb, og cykelafstand til midtbyen.

Huset fremstår både udvendig og indvendig meget flot og med gode gedigne materialevalg. Her kan bl.a fremhæves: flot rødt vingetegl, mahogni vinduer, meget effektive solafskærmninger, malede trægulve i en stor del af huset og meget meget mere.

Boligen er velindrettet og indeholder følgende:

Præsentabel entre med god garderobeplads. Stort værelse med skabsvæg. Dejlig lys stue med åben forbindelse til alrummet fra stuen er der også udgang til terrassen og haven. Stort ekstra værelse/soveværelse eller stue. Super flot køkken med flotte hvide elementer og god skabsplads og bordplads.

Mindre fordelingsgang. Fint og funktionelt bryggers. Pænt badeværelse med gulvvarme og bruseniche. Stort og lyst soveværelse med skabe, samt udgang til den skønne have og terrasse.

Tilhørende er der en muret garage, samt en dobbelt carport.

Endvidere tilhørende meget fin og velpasset have med solvendt terrasse. Her kan man sidde ugeneret og nyde de dejlige sommerdage, og hyggelige grillaftner.

Velkommen til denne indflytningsklare villa i Gl. Gjesing

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.