Kjærgårdsvej 4, Hunderup, 6740 Bramming

Skøn landejendom med over 4 ha, samt ca. 264 m2 i etageareal, og stort værksted/stald.

Skøn Landejendom i Hunderup nær Bramming

Denne charmerende landejendom, beliggende i Hunderup nær Bramming, tilbyder en ideel kombination af landlig idyl og praktisk nærhed til bylivet. Med kort afstand til både Bramming, Ribe og Esbjerg, nyder du det bedste fra begge verdener. Ejendommen strækker sig over 4 hektar jord, der elegant og naturskønt omslutter huset og dets omgivelser.

Når du ankommer, bydes du velkommen af en smuk allé, der fører dig ind til en dejlig lukket gårdsplads. Herfra åbner mulighederne sig med et stort og velholdt værksted og udhus, som kan tilpasses til dine behov, hvad enten det er som et praktisk værksted eller en ombygning til stald til heste eller lign.

Boligen selv er rummelig og velindrettet. Ved indgangen møder du en rummelig entre, der fører dig videre til det charmerende landkøkken med god spiseplads. To stuer, der tidligere har været ét rum, og er muligt at reetablere. Fra den ene stue fører en trappe op til 1. sal.

På 1. sal er der en stor stue, der også giver mulighed for ekstra værelser efter behov. Her finder du også et stort og dejligt badeværelse samt et kæmpe soveværelse.

Yderligere tilbyder boligen et stort bryggersrum med direkte adgang til værkstedet/udhuset, et ekstra værelse, et depotrum/viktualierum og et badeværelse, der mangler færdiggørelse, men som man også med snilde hurtig kan få gjort klar til brug.

Der er udover jorden der ligger skønt rundt om ejendommen, en hyggelig have med flotte gamle opvoksede træer, skønne terrasser hvor solen og freden kan findes hele dagen.

Denne skønne landejendom er en unik mulighed for dem, der søger den perfekte blanding af landlig charme og moderne bekvemmeligheder.

Lyder dette som dit drømmehjem? Kontakt os for at arrangere en visning og oplev denne unikke ejendom selv.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.