Baggesens Alle 100, 6700 Esbjerg

149 m2 i etageareal nær midtbyen. MEGET funktionel kælder med gulvvarme overalt.

I Esbjergs attraktive bydel Digterkvarteret nær Esbjerg bymidte udbyder vi nu denne hyggelige bolig.

Området er børnevenligt med institutioner og den populære Rørkjær Skole lige om hjørnet. Huset ligger 5 minutter på cykel fra shoppingcentret BROEN og Esbjergs byliv. Der er grønne områder, gode indkøbsmuligheder og offentlig transport i gåafstand.
Boligen har et etageareal på 149 m2, og er lige til at flytte ind i. Huset har både indvendig og udvendig gennemgået løbende renoveringer og moderniseringer. Her kan bl.a. fremhæves, nyere tag, omfuget, mahognivinduer. Nyt køkken i åben forbindelse til stue, etableret i 2021, samt en super god kælder med gulvvarme overalt.

Denne fine bolig indeholder følgende:

Stueplan:
Entre med flot trappe til 1. sal. Super flot køkken med åben forbindelse til dejlig og hyggelig stue med flotte gulve, samt super fin rå murstensvæg som giver rummet en lækker rumvirkning. Der er fra stueetagen direkte udgang til en meget flot og stor forhøjet træterrasse, hvorfra man har videre adgang til den hyggelige have.

1. sal:
Repos. Stort og lyst badeværelse med både bruseniche samt hjørnespa. Værelse i fornuftig størrelse. Herfra er der videre adgang til lyst og dejligt soveværelse.

Kælder:
Meget fin kælder med god loftshøjde, samt med gulvvarme overalt. Her er der 2 gode disponible rum. Pænt badeværelse med bruseniche samt installation til vaskemaskine og tørretumbler.

Desuden er der tilhørende god muret garage med god plads til både bil samt opbevaring/værksted.

Bestil en fremvisning af denne meget fine bolig, centralt nær midtbyen.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.