Kastanielunden 16, 6705 Esbjerg Ø

220 m2 villa i børnevenlige omgivelser til KUN kr. 1.348.000

Nu udbydes denne store familievilla på 220 m2 i boligareal, og med en SKØN beliggenhed i Kvaglund.

Huset ligger i børnevenlige omgivelser hvor man har skønne lukkede lommer med fælles grøn areal i midten af hver lomme, og selve boligen her ligger dejligt placeret således man ligger dejligt ugeneret og omgivet af dejlige opvoksede træer osv.

Desuden er der skøn natur i området ved Kvaglund.

Denne store villa fremstår i oprindelig stand, og kræver lidt renovering, men overkommeligt, se evt. tilstandsrapporten.

Man har med boligen her mulighed for at ændre på indretningen, ved bl.a. at åbne op fra køkkenet til stuen hvis man drømmer om et køkken/alrum i åben forbindelse til stue. Desuden er der rig mulighed for på 1. sal at etablere mange flere værelser istedet for den store stue der pt. er på 1. sal.

Så dette er virkelig et hus med mange muligheder, og rummer også god plads til den store familie, sammenbragte familie, eller familien der ønsker at bo flere generationer under samme tag.

Pt. indeholder boligen følgende:

Entre. Stort køkken med god spiseplads. Meget stort og anvendeligt bryggers med viktualierum. Lys stue med udgang til have og terrasse. Rummeligt soveværelse med skabe. Værelse. Badeværelse med bruseniche.

God trappe til 1. sal.

Meget stor stue (her har der været loft til kip, som i dag er lavet til et fint loftsrum. Men dette ville nemt kunne nedtages, så man igen har loft til kip). 2 store børneværelse. Stort badeværelse.

Kom og se mulighederne i denne store familievilla hvor man har en attraktiv m2 pris på kun kr. 6.127 pr. m2.

Velkommen til det børnevenlige Kvaglund.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.