Guldager Stationsvej 3, Guldager, 6710 Esbjerg V

Meget fin villa med ekstra fritliggende Anneks til fx. udlejning

Nu udbydes denne flotte og moderniseret villa i flere plan. Ejendommen er beliggende tæt på offentlig transport og med gode stiforbindelser til REMA 1000 og skolerne i både Sønderris og Tarp, samt den internationale skole i Guldager.

Guldager Stationsby er et attraktivt område for især børnefamilier, da man i lokalsamfundet sætter stor pris på det sociale fællesskab.

Her har man i forlængelse med carporten bygget et separat anneks som har et registreret areal på 37 m2, med bryggers og badeværelse. Dette kan man enten bruge til teenageren, eller udleje boligen, som derved kan være en god indtægt og gøre at man selv kan sidde utroligt billigt.

Begge bygninger er flot renoveret og der foreligger en fin tilstandsrapport, samt super gode energimærker på begge bygninger.

Hovedhuset indeholder følgende:
Entre med klinkegulv med varme. Pænt gæstetoilet med pæne klinker med varme. Stort og dejligt køkken/alrum og stue ud i et, mange vinduer der giver et dejligt lysindfald, i stuen er der super flot nyere trappe til 1. sal. Fra alrummet er der udgang til terrasse og have.

1. sal:
Dejligt soveværelse, samt ekstra værelse. Meget flot nyere badeværelse med bruseniche.

Anneks :
Pænt Bryggers, samt stort badeværelse med bruseniche. 2 store værelser.

Alt fremstår i super fin renoveret stand såvel udvendig som indvendig,

Tilhørende stor carport med tilstødende rigtig godt redskabsrum.

Bestil en fremvisning af denne flotte og prisvenlige bolig.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.