Saturnvænget 14, 6710 Esbjerg V

Fantastisk skøn og yderst velholdt villa i Sønderris

Ønsker du at bo i et attraktivt kvarter med kort afstand til skole, institutioner og sportsfaciliteter, har du her muligheden. Der er gode stisystemer og flere indkøbsmuligheder.

Ejendommen er utrolig velholdt og har siden opførslen fået en tilbygning som er en naturlig del af resten af ejendommen. Store dele af ejendommen er ligeledes moderniseret i løbet af de sidste år, her kan nævnes vinduer fra 2007, badeværelse fra 2016 samt nyere gæstetoilet.

Indeholder:
Bryggers med god plads til vaskemaskine og tørretumbler samt ægte skifer på gulve. Stort og skønt køkken/alrum med udgang til lækker træterrasse. Et dejligt alrum ligeledes med ægte skifer og som er samlingspunktet i huset. To gode værelser med skabe og trægulv. Nyere gæstetoilet i moderne stil. Lækkert badeværelse fra 2016 med gulvvarme, bruseniche og HTH elementer. Rummelig soveværelse med skabe og trægulv. Stue med stort vinduesparti mod haven. For enden af stuen har man tilbygningen, hvor man har 20 kvm stort fuldmuret værelse/kontor/arbejdsrum/tv-stue.

Ejendommen fremstår indflytningsklar og med en planløsning som passer til de fleste familier.

Endvidere er der tilhørende carport med værksted samt en skøn lukket og solvendt have med dejlige kroge og stor terrasse.

En ejendom der absolut er et besøg værd.

Nyeste

Ingen ejendomme passede til dine søgekriterier.